© 2018-2019 Sportfysiotherapie Nieuwerkerk, onderdeel van Van Streun Fysiotherapie Altijd in beweging. All Rights Reserved Van Streun Fysiotherapie.

• Sportfysio Nieuwerkerk

THIS IS RUNNING ALS PARTNER

Sportfysio Nieuwerkerk is sportmedisch partner geworden van This is Running. We adviseren hun marathonlopers bij klachten of blessures. Wanneer nodig behandelen we de blessure en zorgen we ervoor dat ze kunnen blijven trainen. Er is snel contact tussen de looptrainer en sportfysiotherapeut, waardoor klachten vroegtijdig aangepakt kunnen worden.

This is Running geeft goede en persoonlijke begeleiding aan (beginnende) marathonlopers en heeft marathongroepen in Rotterdam, Capelle a/d IJssel en Oud Beijerland.

Voor meer informatie: www.thisisrunning.nl