top of page

Advies

Het kan lastig zijn om na een periode van inactiviteit of ziekte om weer in beweging te komen. Daar kun je hulp bij gebruiken van een sportfysiotherapeut. Met duidelijk en praktisch advies helpen we je weer op weg.

Het is belangrijk te bepalen op welk (sport)niveau je weer wilt acteren. Dat kan variëren van een voetbalwedstrijd spelen op divisieniveau tot het weer kunnen wandelen met de hond in de duinen. Afhankelijk van het einddoel bepalen wat in jouw geval het beste werkt. Het is maatwerk wat wij je bieden. 

Wij werken evidence-based: dat is op basis van wetenschappelijke kennis, de expertise van de sportfysiotherapeut en de wensen/ervaringen van de sporter. Samen met jou komen we tot het gewenste resultaat.

Inloopspreekuren

Sporters van aangesloten clubs, kunnen gratis gebruik maken van de inloopspreekuren. Hier kun je terecht met vragen over fysiek functioneren en eventuele lichte klachten. Op basis van een korte intake geven we vrijblijvend advies.

 

NB: Het inloopspreekuur vervangt nooit een volledige intake en advies van een reguliere afspraak. Bij een blessure of beperkende klachten raden we aan om een afspraak te maken. 

bottom of page